Yritysesittely


Vuonna 1977 perustettu SC Design Oy on johtava suomalainen erikoispinnoitevalmistaja, jolla on vahva erikoisosaaminen, myös kansainvälisellä tasolla. Kehitämme ja valmistamme ohutkalvopinnoitteita, ennen kaikkea kotimaisia tuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat teollisuuspinnoitteet sekä eri alojen erikoispinnoiteratkaisut. Vahvin osaamisemme tulee tuotekehityssektorilta, jossa toimimme isojen ja kansainvälisten yritysten kanssa. Yrityksemme on pohjimmiltaan suomalainen perheyritys, jossa materiaalitekniset ja kemia-alan erikoispalvelut ovat olleet jo pitkään eri yritysten tukena.

SC Design Oy kehittää ja valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa. Tästä syystä erikoisosaamisemme vahvimpana puolena on ääriolosuhteiden kanssa toimiminen monilla eri aloilla. Toimintaamme kuuluu myös eri materiaalitekniikoiden hallinta, sekä materiaalitekninen erikoisosaaminen. Olemme toimineet monen eri alan yritysten kanssa yhteistyössä cryogeenisistä laitteista laivan rakennukseen asti.

Otamme mielellämme uusia haasteita vastaan ja haluamme kasvaa yrityksenä vahvan tiimimme sekä maailmanlaajuisen verkostomme kanssa..