Teollisuuden palvelut


SCD Teollisuuden pinnoitetuotepalvelut on luotu vastaamaan eri alojen vaatimustasoa joissa pintamateriaalien erikoissuojaus on tärkeässä roolissa. Palveluihin kuuluu asiakkaalle räätälöidyt pintakäsittelytuotteet erikoistarpeiden mukaan. Teollisuuden aloihin kuuluu mm. autovalmistajat, elektroniikkavalmistajat, metsätalous, koneteollisuus, kemiateollisuus ja muu erikoiskomponenttivalmistus.

Suurimmaksi osaksi tuotanto- ja tuotekehitys on suunnattu kattamaan teollisuuden erikoispinnoitteista. Asiakasläheisen -tuotekehitysprojektit joissa keskitymme löytämään oikean ratkaisun asiakkaalle tuotantoprosessia myöten. Tuotteillamme voidaan muuttaa pinnoitettavan kappaleen ominaisuuksia eri tarpeiden mukaan esim. elinkaarta, kulutuskestävyyttä, toiminnallisuutta, ympäristöystävällisyyttä, huollettavuutta.

Tuoteryhmästämme löytyy innovatiivisia ja patentoituja pinnoiteratkaisuja monelle eri sektorille, pääryhmänä tuotteissa ovat ohutkalvopinnoitteet ja toiminnalliset sooli-geeli -pinnoitteet. Yrityksemme tavoitteet on löytää kustannustehokkaat ratkaisut asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

TFC-teknologia tarjoaa pinnoiteratkaisuja laajalle alueelle, mahdollisuuksia on monia; erittäin korkeatasoisista, kirkkaista, nanotason ohutkalvopinnoitteista erittäin koviin ja tiiviisiin mikrolakkamateriaaleihin. Meidän ohutkalvopinnoitteet ovat pysyviä vaihtoehtoja erilaisille materiaaleille, jotka suojaavat pintoja epäpuhtauksilta sekä kulumiselta. Mikrolakka tuoteperhe tarjoaa ääriluokan suojausta monille eri materiaaleille, tästä hyvänä esimerkkinä on tuotteiden muokattavuus ja toiminnallisuuksien paljous. Näillä tuotteilla voidaan pinnoittaa sekä ohuita, että paksuja kalvoja. Materiaalien helppo muokattavuus luo loputtomat mahdollisuudet erilaisille ominaisuuksille eri prosessi tarpeisiin.

Sooli-geeli tuoteperheemme on ympäristöystävällinen, sekä käyttäjäystävällinen. Valmistusprosessi ja tuotelinja on patentoitu maailmanlaajuisesti. Tuotteet poikkeavat erittäin paljon jo käytetystä perusteknologiasta, jossa katalyyttipohjana käytetään joko emäs- tai hapankatalyyttiä. Kaikki sooli-geeli tuotteemme ovat valmistettu neutraaliin tilaan; Ph 6-7. Nämä ominaisuudet antavat rajoittamattomat mahdollisuudet suuressa teollisuustuotannossa. Pinnoitteemme ei vaurioita pinnoitettavia materiaalipohjia, se luo kustannustehokkaamman ja riskittömän vaihtoehdon markkinoille.


TFC-Ohutkalvopinnoitteiden käyttösovellukset:


– Lasipinnoitteet
– Muovipinnoitteet
– Metallisuojapinnoitteet
– Non-Stick -pinnoitteet
– Kuumankestopinnoitteet
– Korroosiosuojapinnoitteet
– Muotinirrotusaineet
– Puolustusvoimien erikoispinnoitteet
– Palonkestävät pinnoitteet
– Helposti puhdistettavat pinnoitteet
– Kaasua läpäisemättömät pinnoitteet
– Erittäin kovat kovapinnoitteet ( +9H kovuus )
– Erinomainen tartunta useisiin materiaaleihin
– Julkisen liikenteen erikoispinnoitteet
– Sooli-geeli ja hybridi microlakka -käyttösovellukset
– Lasien Hydrofiiliset pintakäsittelyt
– Muovien kovapinnoitteet
– Metallien kirkkaat kovapinnoitteet
– Metallien korroosio suojaus
– Kuumakestopinnoitteet ( +1800 astetta )
– Antifingerprint -sovellukset metalli/muovi
– Helposti puhdistettavat pinnat hydrofiilinen/hydrofobinen/oleofobinen
– Chromogenic -kovapinnoitteet optisiin muoveihin (itsestään tummenevat kalvot)
– Chrome mirror -kovapinnoitteet optisiin muoveihinKonsultaatiopalvelutKonsultaatio palvelumme kattaa koko erikoispinnoite tuotannon teollisuudelle. Erikoisosaamisemme vahvin puoli on ohutkalvopinnoitemateriaalien formulointi sekä näiden materiaalien valmistus. Meiltä saa myös materiaalitestaus ja materiaalihankintoihin avun, jos oikeaa tuotetta ei löydy meiltä. Yrityksemme toimii maailmanlaajuisesti eri materiaalitoimittajien kanssa, joista on nopea ja vaivaton apu materiaalien hankintaan.


Asiakaskohtainen tuotekehitys / tuotevalmistusYrityksemme voi tarvittaessa tehdä yksilöidyn tuotekehityshankkeen, jossa asiakkaalle räätälöidään tarpeen mukainen pinnoitesovellus. Tuotekehityshankkeessa tuote voidaan tehdä alusta alkaen puhtaista raaka-aineista tai jo olevasta asiakkaan tuotteesta. Meillä on yli 15 vuoden erikoisformulointiosaaminen ja asiakkuus kaikkiin maailman suurimpiin raaka-ainetoimittajiin. Kauttamme saa myös prosessivalmistus sekä kokoonpanoratkaisut esim. kappale -pinnoituksiin, teolliseen prosessipinnoitukseen ja pinnoitekohtaiset käsittelysovellukset.